De medische sector staat onder voortdurende spanning

Altijd zorgzame, vriendelijke verpleegsters en verplegers, begripvolle artsen, super geconcentreerde chirurgen en assistenten kennen de gevolgen van de spanningen van het vaak hectische professionele leven. In een dergelijk klimaat is er noodzaak te kunnen ontspannen in de pauzes om daarna de uitdagingen van hun beroep te kunnen aangaan.

Ook patiënten, die mogelijk van de aanstaande behandeling of ingreep enige onrust voelen zullen zich na een brainLight-sessie meer op hun gemak voelen en ontspannen zijn om de behandeling te kunnen ondergaan. Tevens is bij revalidatie en seniorenzorg de mentale ondersteuning, bijvoorbeeld voor verwerken van angst en verdriet,  de psychische relaxatie de sleutel tot herstel en betere algemene- en psychische gezondheid.

BrainLight wordt ingezet om de medewerkers te ondersteunen in hun algemene gezondheid en biedt hen kwaliteitspauzes aan van 10 minuten waarna de medewerker ontwaakt uit een diepe ontspanning, hoofd leeg, lichamelijk rustig en klaar om terug aan het werk te gaan met betere concentratie en focus.

Voordelen van brainLight:

Het is zeker interessant om op uw bedrijf een permanente relax ruimte te organiseren in het kader van gezondheid van de medewerkers op het werk. 

Neem contact met ons op voor meer informatie


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!