Energieke, geconcentreerde, gemotiveerde en productieve medewerkers = succesvolle onderneming

Prestatiedruk, concentratie, stress, vermoeidheid, rugklachten en uiteindelijk burn-out zijn de gevolgen en de bijwerkingen van onze moderne tijd en 24-uurs economie. Dé uitdaging voor het ondernemen van de toekomst is dan ook de aanpak van het bedrijfsgezondheidsmanagement voor de bedienden en de werknemers.

Medewerkers zijn de belangrijkste bron van een onderneming, het gaat erom deze te beschermen, te laten ontspannen, op te leiden en te stimuleren in de huidige tijd van snelle veranderingen. Een actief gevoerd gezondheidsmanagement op het bedrijf betekent dan ook een juiste investering in het sociale- en menselijke kapitaal en leidt tot prestatiestijging op vele vlakken. Ondernemingen die investeren in de gezondheid van hun werknemers zijn productiever en ze besparen massa's geld en energie. Het creëert meer betrokken en gelukkige medewerkers die zich mét goesting engageren voor het bedrijf.

brainLight wordt ingezet om de medewerkers te ondersteunen in hun algemene gezondheid en biedt hen kwaliteitspauzes aan van 10 minuten waarna de medewerker ontwaakt uit een diepe ontspanning, hoofd leeg, lichamelijk rustig en klaar om terug aan het werk te gaan met betere concentratie en focus.


Voordelen van brainLight:

Nieuw aspect voor algemene gezondheid medewerkers door kwaliteitspauzes van 10 minuten

Directe werking en resultaat

Onmiddellijke stressreductie en beter omgaan met stressbelasting

Helder hoofd, concentratieverbetering, meer focus en mentale weerbaarheid

Ontspannen gevoel, innerlijke rust, open geest en tevreden gevoel

Minder pijn, minder ziek, gewapend tegen negatieve stress en de ziekte van de tijd burn-out

Openhartiger en socialer naar de medemens, de collega’s en klanten

We bereiken hiermee ook de minder gezondheidsbewuste medewerkers

Geeft de waardering van de medewerkers naar zaakvoerder een boost

Draagt bij tot het bekomen van het certificaat “Beste werkgever van het jaar”

brainLight is een toonaangevende dienstverlener, 24/7 beschikbaar, altijd paraat, wordt niet ziek en je hoeft geen afspraken te maken

Zeer laagdrempelige toegankelijkheid, overal plaatsbaar

100% aftrekbare kost en kostenefficiënt voor het bedrijf (mogelijkheid tot leasen of renting), u weet zelf wat het kost als iemand uitvalt of de kost van het presenteïsme, waarbij medewerkers wel fysiek aanwezig blijven maar weinig of niets presteren en soms werkongevallen riskeren.

Veel ondernemingen hebben dan ook de noodzaak van een goed gevoerd gezondheidsmanagement erkend en daarbij de brainLight systemen in het kader van preventie en welzijn op het bedrijf opgenomen.Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!