Energieke, geconcentreerde, gemotiveerde, productieve medewerkers vormen een succesvolle onderneming

Prestatiedruk, concentratie, stress, vermoeidheid, rugklachten en uiteindelijk burn-out zijn de gevolgen en de bijwerkingen van onze moderne tijd en 24-uurs economie. Dé uitdaging voor het ondernemen van de toekomst is dan ook de aanpak van het bedrijfsgezondheidsmanagement voor de bedienden en de werknemers.

Medewerkers zijn de belangrijkste bron van een onderneming, het gaat erom deze te beschermen, te laten ontspannen, op te leiden en te stimuleren in de huidige tijd van snelle veranderingen. Een actief gevoerd BGM betekent dan ook een juiste investering in het sociale- en menselijke kapitaal en leidt tot prestatiestijging op vele vlakken. Ondernemingen die investeren in de gezondheid van hun werknemers zijn productiever en ze besparen massa's geld en energie. Het creëert meer betrokken en gelukkige medewerkers die zich met goesting engageren voor het bedrijf.

BrainLight wordt ingezet om de medewerkers te ondersteunen in hun algemene gezondheid en biedt hen kwaliteitspauzes aan van 10 minuten waarna de medewerker ontwaakt uit een diepe ontspanning, hoofd leeg, lichamelijk rustig en klaar om terug aan het werk te gaan met betere concentratie en focus.

Voordelen van brainLight:

Veel ondernemingen hebben dan ook de noodzaak van een goed gevoerd gezondheidsmanagement erkend en daarbij de brainLight systemen in het kader van preventie en welzijn op het bedrijf opgenomen.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!