Gasten verwennen is wat de hotelier nauw aan het hart ligt

Als hotelier of uitbater van een bed and breakfast wilt u dat uw gasten zich tijdens hun verblijf prettig voelen en zich kunnen ontspannen. Ook uw zakelijke gasten zouden het kunnen waarderen na hun meerdere afspraken, vergaderingen en het reizen zich op een zeer toegankelijke manier te kunnen relaxen. Ontspanning en welzijn worden altijd enthousiast onthaald, dit kan met onze brainLight licht en klank therapie voor mentale ontspanning in combinatie met de relaxerende Shiatsu massagezetel die een volautomatische massage afwikkelt, welke effect heeft op de ontspanning van het lichaam. 

Met brainLight kan je een extra aanvulling binnen jouw accomodatie bieden voor jouw klanten tijdens een bezoek aan jouw zaak. Onze ontspanningstechnologie prikkelt alle zintuigen via toon-en lichtimpulsen en de Shiatsu drukpuntmassage voor een totaalbeleving van lichaam en geest, vanaf 10 minuten tot 30 minuten (afhankelijk van de keuze van programma), waarna de klanten fysiek en mentaal volledig terug opgeladen zijn.

Het is een commerciƫle en kostenefficiƫnte toegevoegde waarde (kan over leasing of renting= kosten/investering gunstig) die heel toegankelijk is voor jouw klanten en hen zal verleiden om voor jouw accommodatie te kiezen, zo kan je jezelf onderscheiden met exclusiviteit.

Voordelen met brainLight:


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!