Mentale en lichamelijke fitheid voor de atleet

Voor 80% maakt het mentale aspect deel uit van het vermogen om prestaties te leveren. Onze brainlight sportprogramma's zijn een ondersteuning om u mentaal en lichamelijk fit te voelen en een topprestatie te kunnen leveren. Denk daarbij aan:

*Het opbouwen van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen door ontspanning.

*Mentale wedstrijd voorbereiding en opbouw voor de overwinning.

*Mentale spiertraining en focus.

*Kracht en uithoudingsvermogen.

*Bloedcirculatie, ontspanning en soepelheid  van de spieren.

*Concentratieverbetering tot 43% na 10 min.


Ontspanning en welzijn worden door sporters altijd enthousiast onthaald, dit kan met onze brainLight licht en klank therapie voor mentale ontspanning in combinatie met de relaxerende Shiatsu massagezetel die een volautomatische massage afwikkelt, welke effect heeft op de ontspanning van het lichaam en de goede doorbloeding van de spieren, de huid, de organen en de hersenen. 

Met brainLight kan je een extra aanvulling binnen jouw sportcentrum bieden voor jouw klanten tijdens een bezoek aan jouw zaak. Onze ontspanningstechnologie prikkelt alle zintuigen via toon-en lichtimpulsen en de Shiatsu drukpuntmassage voor een totaalbeleving van lichaam en geest, vanaf 10 minuten of tot 30 minuten (afhankelijk van de keuze van programma), waarna de klanten fysiek en mentaal volledig terug opgeladen zijn.

Het is een commerciƫle en kostenefficiƫnte toegevoegde waarde (kan over leasing of renting= kosten/investering gunstig) die heel toegankelijk is voor jouw klanten en hen zal verleiden om voor jouw accommodatie te kiezen, zo kan je jezelf onderscheiden met exclusiviteit.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!