De 4D Zenesse massagezetel sluit je in, raakt je zacht, maar kan je ook sterk masseren, rekken, stretchen. Dankzij een intelligente lichaams-sensor kan de 4D Zenesse zijn massage afstemmen zowel verticaal, horizontaal als in de diepte op je lichaam, alsook uw individuele nek- en rugcontouren vandaar de naam "4D".  De massagetechnieken zijn gebaseerd op de klassieke Zweedse massage, op de Japanse Shiatsu massage en de luchtdrukmassage. Op de piramide toets je een programmanummer in, deze geavanceerde computer stuurt de massagezetel als de lichtbril en hoofdtelefoon aan, die de hersengolven harmoniseren via licht en toonpulsen. 

4D Zenesse touch synchro                       4D Zenesse tower

4D zenesse touch synchro product fiche                       4D zenesse relax tower product fiche

Deze 3D Float plus past de massage toe op uw lichaam door een geoptimaliseerde bodyscan en verwent u ter hoogte van de nek, de schouders, de rug, de heup, voet en beengebieden met verschillende Zweedse massages, Shiatsu, stretching technieken en acupressuurpunten aan handen en voeten. Op de piramide toets je een programmanummer in, deze geavanceerde computer stuurt de massagezetel als de lichtbril en hoofdtelefoon aan, die de hersengolven harmoniseren via licht en toonpulsen. 

                             

3D float plus touch synchro product fiche                  3D float plus relax tower product fiche

De Gravity Plus ontspant je met verschillende  Zweedse massages en Japanse Shiatsu technieken ter hoogte van de nek, de rug, de heupen en de kuiten. Op de armsteunen ervaart u aan de armen en de handen een vibratie voor een optimale doorbloeding.Op de piramide toets je een programmanummer in, deze geavanceerde computer stuurt de massagezetel als de lichtbril en hoofdtelefoon aan, die de hersengolven harmoniseren via licht en toonpulsen. 

                              

Gravity plus touch synchro product fiche                    Gravity plus relax tower product fiche


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!