brainLight ontspanningscentrum

Even time out, een pauze moment, een powernap 

Wanneer er te veel spanningen en stress zijn in het leven, is het niet meer vanzelfsprekend om rust te vinden. Ontspanningstechnieken zijn dan de oplossing om lichaam en geest weer tot rust te brengen.

 ‘De Relax Pauze’ helpt je te leven met aandacht. Het geeft je meer rust, kalmte en helderheid waardoor je meer energie hebt en met plezier en ontspanning in het dagelijks leven staat.

In de Relax lounge van ons brainLight Ontspanningscentrum zijn er 4 brainlight ontspanningssystemen beschikbaar voor momenten van mentale en lichamelijke ontspanning. U bent dan ook van harte welkom om individueel, als koppel of als vrienden te komen ontspannen. 

Onze systemen bieden een veelvoud aan toepassingen, van muziek en relaxatie, van meditatie en visualisatie tot fantasiereizen, van affirmatie tot diepe auto-suggesties en Powernap. De keuze aan programma's is enorm en er is zeker iets dat bij je past. Ik adviseer je graag ter plaatse.

1e Kennismakingssessie van 10 minuten = gratis


Daarnaast is er de mogelijkheid tot een rustgevende ervaring, onder begeleiding van ontspanningscoach in onze sfeervolle ontspanningsruimte. Mentale relaxatietechnieken, meditatie, visualisatie, mindfulness, ademhalingsoefeningen, progressieve spierrelaxatie.

Sensaties en ondervindingen die je meeneemt in je dagelijkse leven. Hulpbronnen voor zowel thuis als op je werk.

In het brainLight ontspanningscentrum train je op een gemakkelijke en heilzame manier je mentale vermogens en veerkracht. Je maakt je hoofd leeg en je lichaam ontspant.

Je bent van harte welkom om jouw regelmatige, korte brainLight ontspanningsmomenten bij ons te boeken. Met een breed scala aan programma's met of zonder massage, je bepaalt zelf hoe lang je pauze duurt...

Wil je een offerte voor een groep aanvragen, bvb in het kader van mentaal en fysiek welzijn van jouw medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op 0468 28 27 41 of via contact

Regel nu hier jouw persoonlijke, gratis kennismakingssessie of  jouw belevings afspraak.

Ik kijk uit naar jouw komst! Ontspannende groeten, Sylvia

   


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!