Het merendeel van de Belgen voelt zich psychisch belast door de Corona crisis

Doordat het thuiswerken door de medewerkers als een grote uitdaging werd beschouwd, treft de psychologische last voor de bevolking ook de bedrijven.

Dit komt immers tot uiting in werkmotivatie, concentratie en prestaties. En daarmee ook het effect op de productiviteit.

Redenen genoeg om nu nog meer aandacht te besteden aan de gezondheid van uw medewerkers, of ze nu van thuis blijven werken of op de werkvloer.

De brainLight technologie maakt mentale en fysieke regeneratie mogelijk

Zowel fysieke- als relaxatie programma’s verminderen mentale stress. Ze maken het mogelijk om uw eigen balans te vinden na de reeds vele zware en veeleisende maanden.

 
Regelmatige, korte relaxpauzes dienen tevens ook om de last van toekomstige crisis te voorkomen en de algemene gezondheidstoestand te verbeteren. Ze vergroten de veerkracht van de werknemers.

En één ding is zeker:  ‘Veerkrachtiger mensen zorgen voor bedrijven die crisis bestendiger zijn!’

Met de brainLight ontspanningstechnologie wordt je weerbaarheid getraind.

Als bedrijf is er mogelijkheid om voor op de werkvloer onze ontspanningssystemen te huren en je werknemers korte powernaps te gunnen.

Anderzijds is het ook mogelijk de medewerkers een relaxpauze-abonnement in ons brainLight ontspanningscentrum te schenken.

 Interesse?

  

Sylvia, uw ontspanningscoach

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!