Wil jij jouw innerlijke balans en diepe ontspanning bereiken?


Versterk jouw immuunsysteem en verhoog je weerbaarheid!

Zeker in de huidige tijd van onzekerheid

  • Bezorgdheid om je gezondheid
  • Financiële ongerustheid
  • Hoge werkdruk
  • Beperkt sociaal contact
  • Veel stress

Is het belangrijk om nieuwe moed en veerkracht uit jezelf te halen.

De zelf-genezende krachten van je lichaam te activeren, je immuunsysteem te versterken en emotionele en mentale uitputting aan te pakken.

De dagen worden korter, de temperaturen dalen, de bladeren vallen van de bomen en de kleuren veranderen in een warme zee van rode, gele en bruine tinten – de herfst is al ingezet en de winter komt er aan…De zon trekt zich steeds meer terug, de dagen worden donkerder en voor sommige mensen treft dit zwaar hun gemoedstoestand.

Terwijl gezonde voeding, beweging en geschikte kledij voor de wintermaanden ons lichaam beschermen, helpt audiovisuele diepe relaxatie met de brainLight ontspanningssystemen lichaam en geest weer te mobiliseren en steunen ons om nieuwe moed en mentale veerkracht te ontwikkelen.

Speciaal voor mensen die zich zorgen maken over hoe ze kunnen ontspannen in hun dagelijkse routine en die moeite hebben om tot meditatie of andere cognitieve en fysieke ontspanning te komen organiseren wij ontspanningsdagen in onze brainLight studio te Nazareth.

brainLight GmbH produceert al meer dan 30 jaar ontspanningssystemen voor lichaam en geest en nu kan je het ook uitproberenervarenoordelen en geïnformeerd worden over de manier waarop brainLight werkt.

Daarnaast krijg je ook de brainLight achtergrondinformatie en tips over hoe je de herfst kunt omtoveren tot een heel bijzondere ‘feel-good’ ervaring voor jezelf.

 

Dus grijp die kans, test en ervaar de diepe relaxatie systemen in alle rust en zonder tijdsdruk…(Duur circa 45 minuten)

Om organisatorische redenen en om de Corona maatregelen te respecteren vragen wij om je in te schrijven, breng gerust een familielid, vriend of vriendin of collega mee.

Maximum 2 personen per sessie en tijdens de sessie mag je je mondmasker af laten.

Meld je hier aan voor de gratis brainLight kennismakingssessie en vraag naar onze beschikbare momenten.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!