Gezondheidsmanagement en preventie

Wie in de zorgsector werkt, heeft een bewonderenswaardige job, maar die ook de nodige stress en spanning met zich mee werkt. Werken in shiften, lange werkdagen, hoge werkdruk, omgaan met moeilijke emoties,... Als verpleegkundige, zorgkundige en arts maak je vaak deel uit van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van patiënten en hun familie.

“Ontspanning en welzijn worden altijd enthousiast onthaald, ontdek onze unieke massagebeleving dankzij brainLight massagestoelen.”

Het is niet altijd makkelijk om daar mee om te gaan. Het is echter van groot belang dat de medische en zorgsector zich bewust worden van deze fysieke, emotionele en mentale uitdagingen. Hiervoor heeft brainLight - jouw partner voor ontspanning van lichaam en geest - een unieke ontspanningsbeleving gecreëerd.

Dit kadert binnen het HR gezondheidsmanagement en preventie.

“Volledig tot rust komen, kan dankzij de brainLight relaxerende shiatsu massagestoel met licht- en geluidstherapie, uniek in België.”

Onze mobiele relax lounge komt tot aan de deur om deze ontspannen totaalbeleving te ontdekken. Wij bieden een aanvulling binnen de zorgsector, voor jou en je collega’s, maar ook voor patiënten tijdens hun ziekenhuisverblijf.

Tijdens een lange werkdag kunnen medewerkers een kort ontspanningsmoment inlassen van 10 minuutjes, waarna ze fysiek en mentaal volledig opgeladen zijn.

Het resultaat?     Minder spanning, minder stress en minder ziekteverzuim (burn-out).

Alleen maar voordelen:

  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning in slechts 10 minuutjes
  • Meer tevreden en ontspannen medewerkers
  • Relaxerende massagestoel en totaalbeleving dankzij licht & klank
  • Uniek in België
  • Kostenefficiënte manier
  • HR gezondheidsmanagement

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!