Wat als het leven te druk is?

Je ontspannen is de eerste stap naar meer levenskwaliteit

Wat gebeurt er wanneer je je ontspant?

De dagelijkse beslommeringen, de angsten en de zorgen, de spanningen die je in de loop der jaren hebt opgebouwd, door regelmatig te ontspannen laat je ze allemaal los. Als je je ontspant, heb je ook een andere kijk op je werkelijkheid. Alles lijkt rustiger, aangenamer en zachter. Je komt in contact met je ware zelf en ervaart rust, kalmte, harmonie en een gelukzaliger gevoel. Gevoelens die alleen maar versterken als je ze meeneemt in je dagelijkse leven.

De eerste keren zal het een beetje wennen zijn maar na een paar keer zal je merken dat je meer controle krijgt over de spanning in je lichaam en de mentale druk in je hoofd. De rust en de diepe ontspanningen die je bereikt worden steeds groter.

Meer ontspanning, rust en levenskwaliteit met brainLight ontspanningstechnologie

Wat ervaar je?

Je selecteert het gewenste programma op je brainLight ontspanningssysteem en zet de hoofdtelefoon en de visualisatiebril op. 


Je laat vanaf nu gewoon los en ervaart een unieke vorm van lichamelijke en mentale ontspanning.

De lichttherapie van de visualisatiebril wordt vergezeld door mooie, ontspannende muziek, met of zonder spraakbegeleiding. Volledig synchroon wordt je gemasseerd door de Shiatsu massagezetel.

Dankzij de zintuigelijke symfonie van licht, geluid en spraak en een zalige massage kom je in een unieke nieuwe wereld. Je geest lijkt te zweven en je beleeft alles intenser.

Je ziet fascinerende kleuren, vormen en patronen achter je gesloten ogen. Je voelt je al na enkele minuten kalm en diep ontspannen. Je ademhaling vertraagt en wordt regelmatiger.

De beleving bezorgt je een ontspannend effect als bij de magie van een knetterend haardvuur, het spel tussen licht en schaduw terwijl je door een laan met bomen rijdt of de zon die schittert op de golven van de zee...

Dit zijn slechts enkele voorbeelden die je een idee geven hoe de stimuli inwerken op je ogen, oren en hersenen.

Door de combinatie met de massagezetel, die je meeneemt in een zwevend gevoel, krijg je betere bloedcirculatie en zuurstof naar je spieren. Zo krijg je instant herstel en verbetering van je spierpijnen. Spanningen van nek, schouders en rug verdwijnen.

Is jouw interesse gewekt? Wens je meer te weten hoe we jou de ultieme diepe ontspanning laten beleven?

Contacteer ontspanningscoach Sylvia hier.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!