Succesvolle Bedrijvencontactdagen in Kortrijk

De 16de editie van Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo waren opnieuw een succes met exact 15.911 bezoekers. Het ondernemerschap in Vlaanderen leeft en was duidelijk merkbaar uit de vele enthousiaste reacties. Maar zo’n beurs vergt veel, vooral van je voeten, je rug en een bomvol hoofd. Maar dan kon je terecht op de stand van brainLight met de nieuwste ontspanningstechnologie voor lichaam en geest, uniek in België. 

Slechts 10 minuutjes plaats nemen in de relaxerende shiatsu-massagestoel met klank- en lichteffecten, en je voelt je als herboren. Vele bezoekers en beursdeelnemers kwamen een kijkje nemen op de brainLight-stand waar drie relaxatie massagestoelen stonden om uit te proberen. Maar zeg niet zomaar massagestoel tegen een brainLight-oplossing. Deze totaalbeleving is een uniek concept in België en niet te vergelijken met de gekende massagematrassen of -matjes.

Wegdromen in een veilige cocoon met licht, klank en massage

Op de beurs zit iedereen strak in het pak en trendy in het zwart, maar brainLight zorgde voor kleuren, geluiden, geuren en ontspanning! Een totale beleving voor al je zintuigen en massage van je lichaam die je instant meevoeren naar een beschermende cocoon! Weg waren alle beursgeluiden en de drukte rondom je hoofd, eventjes ontsnappen aan de realiteit. Wij verzamelden enkele reacties:

Karlien Timmerman, Otis

“Ik vond het fenomenaal echt waar. De combinatie maakt het zo bijzonder, massage met licht- en klanktherapie. Alle zintuigen worden aangesproken en het is gewoon fantastisch. Die 10 minuutjes zijn voldoende om een hele dag relaxed te zijn. Ik denk dat ik er thuis een hele avond in zou kunnen zitten.”

 

Jurgen Verfaillie, Group S

“Het is iets speciaal, ik kan het moeilijk beschrijven. Het is echt uniek, ik kan het niet vergelijken met iets dat ik ken. Ik was volledig weg en ontspannen, zelfs al zit ik hier in de drukte.”


 

Carlos, Veka verzekeringen

“Het waren misschien 10 minuten, maar ik heb er enorm van genoten. Het was heel aangenaam, ik was precies weg en even niet hier op de beurs. Het voelde aan als vakantie. Vooral die licht- en klanktherapie was bijzonder en dan tegelijk gemasseerd te worden, is uniek. ik heb er geen woorden voor, ik ben zeker geïnteresseerd en geïntrigeerd.”


Ann Eeckhout, Pami

“Zeer ontspannend, deugddoend en wel een aanrader. Ideaal van timing ook, echt top. Het is heel persoonlijk hoe je dat ervaart. Het past eigenlijk wel goed in ons assortiment van kantoormeubilair.”

 


Karel Pottie, zelfstandig consultant

ik voel mij herboren. Ik ga tegen mijn opdrachtgevers zeggen dat ze dit in hun bureau moeten zetten. Ik ben consultant, geef advies in bedrijven en ga dit zeker aanraden. Werknemers kunnen elk op hun beurt 10 minuutjes ontspannen.”

 Lien en Natasha, CCV Belgium

“Het is echt wel chique. Ik heb al eens in een massagestoel gezeten, maar dan is dat eerder te hard. BrainLight is echt een hele experience. Het doet raar om even terug in de drukte van de beurs terecht te komen. Het tijdsbesef is volledig weg.”

 

Luc Page, Page Electronica

“Ik heb thuis een ouder systeem dat veel harder is. Dit is wel interessanter, het is ontspannend en rustgevend. Ik zie er wel iets in om het in mijn bedrijf te zetten.”

 


Sebastien Deprez, Dotocean

“Ik vond het leuk, ik zou het zeker nog eens willen doen. Ik ben een controlefreak, en je weet niet wat je overkomt. Het helpt om alles te kunnen loslaten. Chique concept.”

 


Studenten Medical office

“Zalig, echt een unieke ervaring, ook met het licht en de klank. Je bent eventjes van de wereld. Je weet niet meer wat er rondom je gebeurt. De massage was zalig, op alle plaatsen die je nodig hebt, de rug en de handen en voeten, alles wordt meegenomen. 10 minuutjes maakt echt wel een verschil. Mijn rug deed pijn voor ik naar hier kwam en is nu ontspannen en los.” Sylvia Vanrenterghem en Jos Vermeiren van brainLight Belgium  

hadden hun handen vol om de ondernemers te begeleiden en uitleg te geven. Mensen stonden hun beurt af te wachten tot er een massagestoel vrij kwam. Wie nog niet gehoord had van brainLight Belgium, heeft het nu zeker zelf mogen ervaren.

 

De slogan ‘Mijn relaxmoment’ doet wat hij belooft

Sylvia, zaakvoerster brainLight Belgium: “Wij hebben heel veel positieve reacties gehoord van zowel zaakvoerders, medewerkers en beursbezoekers. Het doet ons plezier dat we de mensen een relaxmomentje van 10 minuten kunnen aanbieden. Velen waren eventjes weg van de beurs en kwamen terecht in een andere ontspannen wereld. Het vakantiegevoel kwam bij iedereen naar boven. Het waren voor ons twee drukke en vermoeiende beursdagen en de brainLight massagezetels draaiden op volle toeren. Maar de glimlach op het gezicht van de mensen na een sessie gaven ons dat warme en bevredigende gevoel dat we mensen helpen ontspannen. En zelf namen we uiteraard ook eens plaats om er nadien mentaal en fysiek weer helemaal tegen te kunnen.”

Het resultaat?

Minder spanning, minder stress en minder ziekteverzuim (burn-out).

Alleen maar voordelen:

  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning in slechts 10 minuutjes
  • Meer tevreden en ontspannen medewerkers
  • Relaxerende massagestoel en totaalbeleving dankzij licht & klank
  • Uniek in België
  • Kostenefficiënte manier voor het bedrijf
  • HR gezondheidsmanagement

Maar je hoeft ons en de beursdeelnemers niet op hun woord te geloven, test het gerust zelf vrijblijvend uit dankzij onze mobiele relax lounge.

                                           

 

 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!