Op zoek naar een ontspannende meerwaarde voor jouw Beauty&wellness zaak?


In deze hectische tijden ontsnappen mensen al eens graag aan de drukte. Het is niet meer vanzelfsprekend te kunnen ontspannen en je hoofd even leeg te maken. 

Een bezoek aan het schoonheidsinstituut of wellness is dan ook een moment om tot rust te komen, zich te laten verwennen en om zich terug positief op te laden.

Ontspanning en welzijn worden altijd enthousiast onthaald.

Dit kan met onze brainLight licht en klank therapie voor mentale ontspanning, in combinatie met de relaxerende Shiatsu massagezetel die een volautomatische massage afwikkelt, welke effect heeft op de ontspanning van het lichaam en de goede doorbloeding van de spieren en de huid.

Met brainLight kan je een extra aanvulling binnen jouw Beauty&Welness ruimte bieden voor jouw klanten

Onze ontspanningstechnologie prikkelt alle zintuigen via toon-en lichtimpulsen en de Shiatsu drukpuntmassage voor een totaalbeleving van lichaam en geest, vanaf 10 minuten of tot 30 minuten(afhankelijk van de keuze van programma), waarna de klanten fysiek en mentaal volledig terug opgeladen zijn.

Het is een commerciële en kostenefficiënte toegevoegde waarde (kan over leasing of renting) die heel toegankelijk is voor jouw klanten en hen zal verleiden om voor jouw accommodatie te kiezen, zo kan je jezelf onderscheiden met exclusiviteit.

Voordelen met brainLight:

  • Meerwaarde voor je klanten, het welzijneffect van de klant bevorderend, stress-reducerend, tevreden gevoel, schoonheid start van binnen, ondersteuning voor mensen met rugklachten, Artrose en reuma
  • Klanten komen er op regelmatige basis voor terug, overdag op een vrije dag of na het werk om te ontspannen, om zich beter te kunnen voelen, meer in balans te zijn
  • Je trekt er nieuwe klanten mee aan, mensen vertellen het verder over hun unieke ervaring met brainLight
  • Is een toonaangevende medewerker, staat altijd paraat, 24/7 beschikbaar, wordt niet ziek, is een werkontlasting voor jezelf of je medewerksters
  • Je kan er wachttijden mee overbruggen tussen klanten
  • Je kan er thema arrangementen mee aanvullen
  • Ondertussen kan je andere klanten verzorgen.

Het is zeker interessant om eens te kijken en ervaren of je de brainLight ontspanningstechnologie in jouw bedrijf kan integreren.

 Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingssessie.

Breng gerust een collega, vriendin of familie mee.

Ontspannende groeten, Sylvia, adviseur brainLight ontspanningstechnologie België
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!