Een stukje uit mijn leven als ondernemer

Druk, druk, druk...

In een vorig hoofdstuk uit mijn leven was het altijd stressen, een eigen zaak runnen, constant bestellingen afwerken in een race tegen de klok, een gezinsleven overeind houden en in het privé leven zat het ook niet mee, een scheiding moeten verwerken, wat de nodige druk en spanningen meebracht. Ik voelde me zo dikwijls moe, uitgeblust en mist in mijn hoofd…kon me niet concentreren. Maar altijd probeerde ik me er opnieuw door te slaan, me sterk te houden tot de chronische stress me steeds meer in zijn greep kreeg en het me uiteindelijk op een dag fataal werd.

Hartritmestoornissen

Ik voelde me echt doodop, had last van mijn maag en darmen, een opgejaagd gevoel, kon geen rust meer vinden ’s avonds in bed en had meer en meer last van hartritmestoornissen. In rust had ik uiteindelijk een pols van 205, wat ontzettend gevaarlijk was. Na onderzoek bleek dat ik aan Tachycardie leed, gevolg van jarenlange druk, spanningen en stress door een leven van tegenslagen, een leven dat niet in balans was. De hartchirurg heeft dan twee maal een ablatie bij me uitgevoerd, hierdoor werd de “kortsluiting” in mijn hart opgeheven. Het hartweefsel, dat de hartritmestoornis veroorzaakt wordt vernietigd door met opzet kleine littekens te creëren. Men gaat de hartritmestoornis als het ware wegbranden.

Tijd om keuzes te maken

Hierna ben ik bewust even gaan nadenken over mijn leven want we hebben er maar één…keuzes gemaakt en een nieuw hoodstuk begonnen. Toen heb ik de brainLight ontspanningstechnologie ontdekt en voelde mij er van het eerste moment ontzettend relaxed bij… ik was op zoek naar een systeem die me in korte tijd zowel lichamelijk als geestelijk kon ontspannen. De aangename wellness muziek, de meditatie-en coachende programma's in combinatie met de lichttherapie en tegelijkertijd de Shiatsu massage brachten me in een super ontspannen toestand.

Dit was mijn unieke hulpmiddel, mijn relax moment.

Nu geniet ik dagelijks zo’n 10-20 minuten kwaliteitspauze in de brainLight ontspanningstechnologie en dat brengt me meer en meer rust en balans. Door dit regelmatig gebruik blijf ik steeds in een ontspannen toestand, ik stress niet meer, heb geen spierspanningen meer op mijn lichaam, ik pak de dingen aan met een helder hoofd, ik kan me beter concentreren op mijn job en ben openhartiger, socialer naar familie en klanten.

Als ik al eens in een stresssituatie terecht kom dan weet ik wat te doen en reageert mijn lichaam met rust en kalmte, ik kan mezelf onder kontrole houden en laat me niet meeslepen door de stress. Ik zie de problemen dan ook meer als uitdagingen en ga dan onmiddellijk opzoek naar oplossingen.

Nu train en coach ik collega ondernemers zodat ook zij hun passie zolang en zo gezond mogelijk kunnen blijven doen en hun doelen bereiken.

Dus bel mij vandaag nog 0468/28 27 41 en dan toon ik jou mijn D.R.E.A.M. programma die er voor zal zorgen dat op korte tijd ook jouw "Life in Balance" is!

Met ontspannende groet,

Sylvia


 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!