Hoe kan je op korte tijd diep ontspannen, recupereren en nieuwe energie opdoen?

Door regelmatig een moment van ontspanning en een powernap te nemen stel je je lichaam en geest in staat om te herstellen van de dagelijkse stress
Bezoek de 'brainLight Relax Lounge' in Eke-Nazareth

Je leunt er lekker achterover in de brainLight massagezetel...

De brainLight massagezetel neemt je mee in een zwevend gevoel, je spieren ontspannen, je bloedsomloop circuleert beter en je krijgt beter zuurstoftransport naar je spieren, je organen, je hersenen en zo krijg je herstel en verbetering van je spierpijnen. Spanningen van nek, schouders en rug verdwijnen..

  Aangename, verlichtende, relaxatiemuziek doet spanningen en angst wegebben...

In de hoofdtelefoon hoor je muziek met een ritme dat langzaam vertraagt  terwijl je luistert. Zo daalt je hartslag tot het gelijk loopt met de tragere beat...Dat leidt dan weer tot een daling van je bloeddruk, je ademhaling wordt rustiger en gelijkmatiger, waardoor je ontspant.

Doordat er een veranderende melodie in de muziek zit of een meditatiemoment kunnen je hersenen, je gedachten zich bijna helemaal uitschakelen omdat ze niet de hele tijd proberen te voorspellen wat er zal volgen.


Lichttherapie brengt je in een aangename, gelukzalige roes...

Via de visualisatiebril op je gesloten ogen wordt je met snel flikkerende lichtimpulsen (Béta- golven) uit een gespannen toestand gehaald en met langzamere lichtimpulsen (Alpha- golven) naar een ontspannen toestand gebracht. Je hersenen ontspannen, je adrenaline en Cortisol gehaltes dalen en je gelukhormonen oxytocine en serotonine worden gestimuleerd.


Hierbij kan je kleuren, vormen en patronen waarnemen, aan de binnenkant van je gesloten ogen, zoals in een caleidoscoop, mooie mandala-achtige patronen die voortdurend veranderen. Bij regelmatige ervaringen in de brainLight  ontspanningstechnologie ontstaan er beelden in je gedachten zoals in een film, beleef je fantasiebeelden en haal je mooie beelden van herinneringen op.


De voordelen van jouw brainLight ontspanningssessie:

 • Gemakkelijke toegankelijk.

 • Onmiddellijke stressreductie op korte tijd, 10-20 minuten.

 • Je voelt je instant beter.

 • Je bent kalm, rustiger en bewuster.

 • Je beheerst beter je emoties en gevoelens.

 • Je kan je beter concentreren (25% verbetering na 10 minuten sessie).

 • Je ervaart de ideale powernap

 • Je spanningen van nek, schouders en rug verdwijnen onmiddellijk.

 • Je bloedsomloop komt goed op gang met betere zuurstoftoevoer naar

  je spieren, organen, je hersenen en dat zorgt voor herstel.

Ben jij intussen heel benieuwd wat een ervaring in de brainLight ontspanningstechnologie met jou doet?

Klik hierLaat jouw gegevens na, met bij *bericht de code: Relax43* en ik bezorg jou de gratis Relax Voucher voor een 20 minuten durende ultieme ontspanningssessie in onze nieuwe brainLight Relax Lounge!

Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen!


Ontspannende groeten,

Sylvia

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!