4 belangrijke gelukshormonen zorgen ervoor dat jij je beter in je vel voelt
Dopamine

Zorgt ervoor dat je kan genieten en dat je gemotiveerd bent en blijft. Je voelt je bij het vrijkomen van dit hormoon zo goed dat je er naar hunkert dit gevoel steeds weer terug te bereiken.

Oxytocine

Zorgt voor een sterke band tussen jezelf en de mensen om je heen. Speelt dus ook een grote rol binnen een liefdesrelatie  met je partner als in de verbondenheid tussen moeder en kind.

Endorfine

Helpt je stress en pijn te overwinnen. Komt ook vrij wanneer je tevreden bent over jezelf, bijvoorbeeld bij een prestatie, geeft je kracht om door te gaan. Wordt ook aangemaakt tijdens een gevoel van liefde, tijdens opwinding en orgasme.

Serotonine

Zorgt voor de goede stemming, ondersteunt je bij het verwerken van verdriet, prikkelt het libido, zorgt voor een goede slaap. Stimuleert een goed geheugen en het vermogen om te leren.

De brainLight ontspanningstechnologie stimuleert de aanmaak van deze verschillende gelukshormonen

Met mentale ontspanning kan je de hoeveelheid gelukshormonen die je hersenen aanmaken beïnvloeden. Uit verschillende studies is gebleken dat regelmatig gebruik van de brainLight audiovisuele massagesystemen een positieve verandering tewerk stelt. Zelfs bij een eerste 10 minuten relaxatie ervaar je onmiddellijk resultaat, de concentratie en de mentale veerkracht verhoogt en het bezorgt je een instant goed gevoel.

Wil jij graag ervaren hoe brainLight jouw gelukshormonen kan stimuleren?

Schrijf je dan snel in voor de "brainLight experience moments"

Op 26-27-28 maart  verschillende sessies tussen 14u en 21u.

Deelname is gratis!

Dus schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt:

https://www.brainlightbelgium.be/nl/contact

Tot binnenkort!

Sylvia


Bron:https://www.optimalegezondheid.com/gelukshormoon-serotonine/

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!