30 dagen zonder klagen, werk mee aan meer positiviteit

Afgelopen maandag, op 15 januari 2018 ofwel de derde maandag van januari ook gekend als Blue Monday, startten de "30 dagen zonder klagen". De feestdagen zijn achter de rug, de portemonnee is leeg en de dagen zijn nog steeds koud en donker. Van nature klagen de Belgen graag en zien het leven iets somberder in. Dankzij deze actie wil men focussen op een positieve instelling. De “30 dagen zonder klagen” eindigen dan ook op Valentijn.

Positieve psychologie voor meer geluk

Er is reeds veel onderzoek gedaan naar positiviteit en de invloed ervan op ons denken en voelen in de psychologie. We kunnen er namelijk zelf voor zorgen dat via bepaalde linken in ons brein we eerder het positieve zien i.p.v. het negatieve. Dat bevordert ons succes, onze gezondheid en relaties met anderen. Gelukkig zijn, lijkt soms vanzelfsprekend maar eigenlijk bepalen we dat ook een beetje zelf.

brainLight ondersteunt de weg naar meer balans

De ontspanningstechnologie van brainLight ondersteunt je hierbij en zorgt voor meer balans en positiviteit in het leven. Slechts 10 minuutjes in de Shiatsu massagestoel met licht- en geluidstherapie is voldoende om je helemaal als herboren te voelen. Je lichaam ontspant en je gedachten worden stopgezet. Dit past perfect binnen de zoektocht naar een beter evenwicht work-life. Je ervaart minder stress en pijn en voelt een innerlijke rust en tevredenheid. Je bent vlugger terug opgeladen en kunt meer aan, waardoor je beter gewapend bent tegen ziekte, stress en burn-out.

Interesse in een gezondheidsweek binnen jouw bedrijf of instelling?

Wij bieden brainLight ontspanningstechnologie op (kosten) efficiënte manier voor jouw bedrijf en medewerkers. Tijdens een lange werkdag kunnen ze korte ontspanningsmomenten inlassen van 10 minuutjes, waarna ze fysiek en mentaal volledig opgeladen zijn. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis testsessie in de brainLight mobiele relax lounge. Tijdens een kort gesprek tonen we je graag hoe jij via brainLight gezondheidsmanagement in jouw bedrijf kan introduceren.


Lees het ondersteunende artikel hier, bron VRT nieuws:

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!